nieuws

‘BGL wil af van vergelijkingssite HoyHoy’

Schade

BGL Group, een financiële dienstverlener uit Engeland, wil weer af van vergelijkingssite HoyHoy. Dit meldt het Engelse Postonline. De site werd in 2012 nog gekocht als verzekeringssite.nl en werd in 2014 omgedoopt in HoyHoy.

‘BGL wil af van vergelijkingssite HoyHoy’

Tegenover een woordvoerder van Insurance Times heeft BGL Group bevestigd dat ze de Nederlandse markt willen verlaten. Wanneer geen koper voor de site wordt gevonden, zullen de activiteiten worden neergelegd, zo meldt Postonline. Christiaan Puper, marketingdirecteur bij HoyHoy bevestigt het bericht, maar kan nog weinig informatie verstrekken. “Er zijn twee opties, verkopen of sluiten. Wij kijken uiteraard naar het verkoopscenario. Wij hopen ook dat er snel duidelijkheid komt.”

Initiatief
Verzekeringssite.nl was in 2000 het initiatief van Jeroen en Erik Hordijk. Sinds juli 2012 heeft het Britse BGL Group een meerderheidsbelang van 85%. Erik Hordijk verliet in januari van dit jaar HoyHoy. Hij wilde kijken of hij nog weer iets compleet nieuws kon opzetten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.