nieuws

Maand gratis Rolls AOV in toolkit voor adviseurs

Schade

De AOV-toolkit voor adviseurs die graag willen werken aan de kwaliteit van AOV-advies is uitgebreid met een maand gratis gebruik van de AOV-vergelijkingssoftware van Rolls. Dat is toegevoegd aan de gratis te downloaden toolkit.

Maand gratis Rolls AOV in toolkit voor adviseurs

De aanleiding voor het ontwikkelen van de AOV-toolkit waren de slechte resultaten van het AFM-onderzoek naar de advieskwaliteit bij arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Aan de hand daarvan organiseerden Adfiz, AFM, Bureau D&O en vier AOV-verzekeraars een informatieve ronde door het land. Deze partijen stelden ook een toolkit beschikbaar met onder meer een inventarisatiemodel van Adfiz en een zelftoetsing samengesteld door de AFM. Daar is nu een maand lang gratis onbeperkt gebruik van Rolls aan toegevoegd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.