nieuws

AOV-toolkit gratis voor adviseurs

Schade

Financieel adviseurs krijgen gratis toegang tot een uitgebreide AOV-toolkit. Deze toolkit was al beschikbaar voor deelnemers aan een informatieve ronde door het land van Adfiz, AFM, Bureau D & O en vier AOV-verzekeraars. Nu kan iedereen hem downloaden.

AOV-toolkit gratis voor adviseurs

Aanleiding voor de AOV-toolkit zijn de resultaten van een onderzoek naar advies over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen dat de AFM eerder dit jaar heeft gehouden. Uit deze resultaten bleek dat het AOV advies sterk moet worden verbeterd.

Toolkit
Adviseurs kunnen de gehele toolkit of delen daarvan downloaden. De toolkit bevat onder meer een inventarisatiemodel, zelftoetsing, wettelijke adviesregels, zelfscan AOV-advies en gratis gebruik van de AOV Selector van MoneyView.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.