nieuws

Klanttevredenheid bij DSW het grootste

Schade

Van alle zorgverzekeraars kan DSW bogen op de grootste klanttevredenheid in Nederland. De Schiedamse verzekeraar scoort een cijfer van 8,7 en komt daarmee net als vorig jaar als beste uit de bus van de consumentenenquête van vergelijkingssite ZorgverzekeringWijzer.nl.

Klanttevredenheid bij DSW het grootste

De vergelijker vroeg aan de 2000 deelnemers aan de enquête om een rapportcijfer voor de hoogte van de premie, de voorwaarden, uitbetaling en de klantenservice van de verzekeraar waarvoor men dit jaar verzekerd is. DSW was dus net als vorig jaar de beste en heeft zichzelf weten te verbeteren: van een 8,6 naar een 8,7. Voor het uitbetalen van declaraties scoorde de verzekeraar een 9,2, de klantenservice werd met een 9 beloond. ONVZ (8,2) werd tweede, Delta Lloyd derde (7,8)

De verzekeraar met de minst tevreden klanten is CZ (6,9), dat de rode lantaarn overnam van Ohra. Dat was naast DSW de enige partij die zich wist te verbeteren. Het gemiddelde rapportcijfer steeg van een 7,2 naar een 7,8.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.