nieuws

Nieuwe vergelijkingssite: Verzekering.nl

Schade

Verzekering.nl is een nieuw initiatief met de ambitie om “het grootste en meest betrouwbare online verzekeringsplatform van Nederland te worden”. Consumenten kunnen op deze website terecht voor een vergelijking van particuliere verzekeringen. Verzekering.nl laat zich voorstaan op zijn onafhankelijkheid.

Nieuwe vergelijkingssite: Verzekering.nl

Volgens de site raakt de consument het overzicht en het vertrouwen kwijt in het online verzekeren. “Er zijn veel vergelijkingssites die niet geheel onafhankelijk zijn of zelfs eigendom zijn van een bepaalde verzekeraar. Dit geeft consumenten het gevoel dat zij nergens meer terecht kunnen voor een degelijk advies”, aldus de nieuwe site.

Het doel van Verzekering.nl is dat consumenten “een goed advies en de best passende producten aangeboden krijgen”. Daarnaast zullen zij in de meeste gevallen ook nog eens kunnen besparen op de premie.

De vergelijkingssite begint vandaag met auto- en zorgverzekeringen. Op korte termijn wordt het aanbod verder uitgebreid met vergelijkingsmodules voor reis-, inboedel-, opstal- en rechtsbijstandsverzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.