nieuws

Delta Lloyd komt met inkomensportaal voor adviseurs

Schade

Delta Lloyd heeft het online beheerportaal Inkomen Services Online geïntroduceerd. Hierin kunnen werkgevers en verzekeringsadviseurs online de inkomensverzekeringen inzien en beheren en daarnaast wijzigingen doorgeven.

Delta Lloyd komt met inkomensportaal voor adviseurs

Werkgevers en verzekeringsadviseurs hebben allebei toegang tot het beheerportaal, daardoor kunnen werkgevers kiezen of zij het beheer van hun inkomensverzekeringen zelf of door hun verzekeringsadviseur laten doen. De adviseur moet wel toestemming krijgen van de werkgever voordat hij toegang krijgt tot het portaal. Naast het inzicht zorgt het portaal, dat beschikbaar is voor alle verzuim- en WIA-verzekeringen van Delta Lloyd, er ook voor dat werkgevers snel de premie voor het nieuwe jaar te zien krijgen.

Gerard van Rooijen, directeur Inkomen & Verzuim Delta Lloyd: “Met de introductie van Inkomen Services Online hebben we een belangrijke stap gezet in het uitbreiden van onze digitale dienstverlening. Zo maken we het beheren van inkomensverzekeringen nog makkelijker en efficiënter voor zowel onze klanten als voor de verzekeringsadviseurs.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.