nieuws

DAK-leden kunnen gratis verhalen via 112schade.nl

Schade

Intermediairscollectief DAK een 112schade.nl gaan vanaf half januari een samenwerking aan. Leden van het collectief kunnen gratis gebruikmaken van de DAK Verhaalservice, die wordt aangeboden door 112schade.nl, het initiatief van Diks Verzekeringen.

DAK-leden kunnen gratis verhalen via 112schade.nl

De DAK Verhaalservice kan worden ingezet voor zowel materiële- als letselschade waar een derde voor aansprakelijk is en geen dekking voor bestaat. De DAK-leden geven het verhaaltraject kosteloos uit handen aan 112schade.nl. Dat initiatief van Diks kan voor consumenten schade verhalen die niet wordt gedekt door een verzekering. De kosten voor het verhalen moeten door de aansprakelijke tegenpartij vergoed worden. Die service wordt binnenkort dus ook beschikbaar voor leden van DAK en hun klanten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.