nieuws

CED komt met nieuw label voor schadeherstel

Schade

CED komt per 1 februari 2015 met een zelfstandige divisie binnen het bedrijf die zich gaat richten op innovatief schadeherstel. De nieuwe afdeling van de claimexpert gaat MultiHerstel heten en wordt actief in zowel Nederland als België. 

CED komt met nieuw label voor schadeherstel

CED wil via het nieuwe label nieuwe concepten op het gebied van herstel actief in gaan zetten. De schadehersteller experimenteerde de laatste tijd met onder meer het Google Glass en de 3D-printer. De nieuwe divisie brengt ook een baanwisseling met zich mee. Robin Roest (35) wordt per 1 februari directeur van MultiHerstel. Roest is nu nog directeur Marketing & Sales, in die functie wordt hij opgevolgd door Marcel van Dijk (41), nu nog Manager Strategy & Business Development bij CED.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.