nieuws

NZB neemt schadeportefeuille van Berinck & Partners over

Schade

Nationale Zorg & Beheer (NZB, Geldrop) neemt de verzekeringsactiviteiten van Berinck & Partners uit Veldhoven over. "Wij willen groeien, zowel autonoom als door overname van portefeuilles", aldus Paul Stierum, directeur NZB

NZB neemt schadeportefeuille van Berinck & Partners over

Berinck & Partners focust zich met het afstoten van de verzekeringsactiviteiten op haar specialiteiten zoals bedrijfsovernames, bedrijfsadviezen en bedrijfsfinanciering. Vanuit Geldrop houdt NZB zich bezig met advisering op het gebied van risicomanagement. De directie van NZB bestaat uitr Paul Stierum en Richard Claessen. NZB is sinds 1991 actief in persoonlijke advisering van verzekeringen, risicomanagement en financiële dienstverlening. Het bedrijf wil groeien, onder meer door overname van schadeportefeuilles.
In december nam NZB al de schadeportefeuille van Marianne Staaijen Makelaardij uit Mierlo over.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.