nieuws

Nieuwe beroeps-AOV Klaverblad

Schade

Klaverblad Verzekeringen heeft met de Royaal Plus AOV een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering in haar assortiment. Het gaat om een zogeheten beroepsarbeidsongeschiktheidsverzekering. Bij het vaststellen van het arbeidsongeschiktheidspercentage wordt niet gekeken naar passende arbeid maar naar het eigen werk van de verzekerde.

Nieuwe beroeps-AOV Klaverblad

De klant bepaalt zelf het verzekerde bedrag. Bij het aangaan van de verzekering en bij arbeidsongeschiktheid wordt niet gekeken naar het inkomen van de afgelopen jaren. Verzekeringsadviseurs kunnen de AOV’s van Klaverblad voortaan online aanvragen via het extranet. Dat geldt ook voor het indienen van de gezondheidsverklaring.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.