nieuws

RISK Verzekeringen neemt IQ Assuradeuren uit Woerden over

Schade

RISK Verzekeringen uit Nieuwegein neemt met ingang van 1 januari 2015 de portefeuille over van IQ Assuradeuren uit Woerden.

RISK Verzekeringen neemt IQ Assuradeuren uit Woerden over

Door deze acquisitie neemt het aantal polissen onder beheer van RISK Verzekeringen toe tot meer dan 325.000, laat het bedrijf weten. Het label IQ Assuradeuren blijft wel gehandhaafd en de medewerkers en directie treden in dienst van RISK Verzekeringen.

IQ Assuradeuren is sinds 2007 actief en gespecialiseerd in schadeverzekeringen (particulier en MKB) en productontwikkeling voor specifieke doelgroepen en sectoren (o.a. VvE’s, horeca, wagenparken).

IQ Assuradeuren is gevolmachtigde van negen grote verzekeringsmaatschappijen, te weten: Arag, DAS, Delta Lloyd, Europeesche, London Verzekeringen, Nationale Nederlanden, Leidsche Verzekeringen, Monuta Verzekeringen en Reaal.

RISK Verzekeringen werkt voornamelijk als full-service backoffice voor professionele assurantiekantoren en heeft naar eigen zeggen een relatie met meer dan 175 kantoren. IQ Assuradeuren heeft 150 assurantiekantoren als klant. De combinatie RISK Verzekeringen en IQ Assuradeuren kent nu meer dan 100 medewerkers.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.