nieuws

Presentaties am:event Rendabel Risicomanagement online

Schade

De presentaties die werden gegeven door de sprekers op het am:event Rendabel Risicomanagement voor het mkb zijn inmiddels online terug te kijken. De resultaten van het onderzoek dat am en De Goudse samen deden onder adviseurs verschijnen in het eerste am:magazine van het nieuwe jaar.

Presentaties am:event Rendabel Risicomanagement online

De presentaties van onder meer sprekers Lizanne Vroom en Jaap Zijlstra zijn terug te vinden op de website van het event. Daar staan ook de powerpoints van de sessies van onder meer Ewout Strijker en Jaap den Breejen. Op het event werden ook de resultaten van het onderzoek van De Goudse en am gepresenteerd door Bernardo Walta, directeur Commercie bij De Goudse, en Theo van Vugt, hoofdredacteur van am. De resultaten hiervan staan in het januarinummer van am:magazine. Walta beantwoordde daarnaast voor am:tv vier vragen over risicomanagement.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.