nieuws

Expertisebureau PWP verder onder Arntz van Helden

Schade

De activiteiten van het expertisebureau PWP worden per 1 januari 2015 voortgezet onder de vlag van Arntz van Helden. Het is voor Arntz van Helden, onderdeel van Van Ameyde een uitbreiding van capaciteit, specialismen en het kantorennetwerk.

Expertisebureau PWP verder onder Arntz van Helden

René van Dijk, algemeen directeur van Arntz van Helden legt uit waarom hij graag wilde uitbreiden met het Amsterdamse expertisebureau: “PWP is gespecialiseerd in CAR/AVB- en transportschade. Met de uitbreiding voegen wij Transport/Goederen inclusief vervoerdersaansprakelijkheid en Regres, toe aan onze expertiseproducten, casco voor de zee-, binnen- en pleziervaart, maritieme aanbouw & garantie, landmaterieel, CAR/Property All Risks, machinebreuk en elektronica/computers. Het kantoor in Amsterdam is bovendien een welkome aanvulling op ons kantorennetwerk, gezien ons streven naar meer geografische spreiding.”

PWP blijft gevestigd in hetzelfde pand in Amsterdam aan de Baden Powellweg.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.