nieuws

DAS waarschuwt voor valse incasso´s

Schade

Valse factuurs, zogenaamd uit naam van DAS Incasso, zijn de laatste week per e-mail aan veel mensen verstuurd. De rechtsbijstandverzekeraar waarschuwt mensen ervoor om deze mails, die niet afkomstig zijn van DAS, niet te openen.

DAS waarschuwt voor valse incasso´s

In de mails staat een openstaand bedrag genoemd, dat de lezer zou moeten voldoen aan DAS. Volgens de rechtsbijstandverzekeraar is dit een valse mail, die niet afkomstig is van DAS Incasso. De verzenders hebben gebruik gemaakt van een externe server, die op verzoek van DAS uit de lucht is gehaald. Maar afgelopen maandag bleek dat er opnieuw mails werden verstuurd uit naam van DAS. De verzekeraar waarschuwt ontvangers de mail niet te openen en direct te verwijderen. Wie de mail wel heeft geopend krijgt het advies de computer na te laten kijken op malware.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.