nieuws

ANNO12 redt het niet, klanten naar DSW

Schade

Het is de nieuwe zorgverzekeraar Anno12 niet gelukt om de markt voor 2015 te betreden. De zorgverzekeraar had voor vandaag 16:00 uur 10.000 verzekerden nodig, maar bestuurder Rob Adolfsen maakte op Twitter bekend dat dat niet meer gaat lukken.

ANNO12 redt het niet, klanten naar DSW

“Besloten om niet tot 16:00u te wachten. Start op 1-1-2015 is niet realistisch. Een harde en trieste conclusie”, tweette Adolfsen woensdagmiddag. In een mail aan verzekerden had de nieuwe speler op de markt al laten weten dat het een moeilijk verhaal zou worden om de deadline te halen. Er waren nog duizenden overstappers nodig. Dat is in de laatste overstapuren niet meer gelukt. Klanten die zich al hadden ingeschreven bij Anno12 worden nu overgeheveld naar DSW, dat de nieuwe verzekeraar vanaf het begin al steunde. Zij krijgen dezelfde dekking en voorwaarden en voor de basisverzekering een lagere premie. Verzekerden die niet naar DSW willen, kunnen in januari nog naar een andere verzekeraar gaan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.