nieuws

85% van de mkb-adviseurs ziet zichzelf ook als risico-adviseur

Schade

Uit onderzoek dat am in samenwerking met De Goudse heeft gehouden onder mkb-adviseurs blijkt dat maar liefst 85% van die groep zichzelf ook ziet als een (beginnend) risico-adviseur. Maar over een tool voor die werkzaamheden beschikt het gros niet.

85% van de mkb-adviseurs ziet zichzelf ook als risico-adviseur

Het merendeel geeft aan (nog) geen gebruik te maken van een professionele risico-inventarisatietool, terwijl dit wel een belangrijk hulpmiddel kan zijn voor adviseurs die zichzelf als risico-adviseur willen profileren. De overige resultaten van het onderzoek worden bekendgemaakt op het am:event ‘Rendabel Risicomanagement voor het mkb’. Op dit event kunnen adviseurs meer te weten komen over de voordelen van risico-inventarisatietools en wat er nodig is om een goede risicoadviseur te worden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.