nieuws

Weer een award voor Fairzekering

Schade

Fairzekering heeft bij de Accenture Innovation Awards een Blauwe Tulp gekregen in de categorie Financial Services. De Blauwe Tulpen worden uitgereikt aan de meest innovatieve producten en diensten uit de Nederlandse markt.

Weer een award voor Fairzekering

De autoverzekering die gebruik maakt van telematica won eerder deze week ook al de publieksprijs bij de Financial Marketing Awards. Fairzekering werd dit jaar op de markt gebracht en wordt op dit moment als bètaversie getest door een selecte groep gebruikers. Fairzekering maakt volgende week kans op nog een prijs, want het is genomineerd voor de Generali AM Innovatieprijs. De winnaars daarvan worden bekendgemaakt op de am:verzekeringsbranchedag op 25 november.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.