nieuws

TVM gaat transport voetbalbond regelen

Schade

TVM verzekeringen stapt na decennia achtereenvolgens het wielrennen en schaatsen gesponsord te hebben nu in de voetbalsponsoring. De transportverzekeraar wordt de komende vier jaar de logistieke partner van voetbalbond KNVB. 

TVM gaat transport voetbalbond regelen

TVM wordt verantwoordelijk voor het transport van alle materialen van alle nationale teams: het Nederlands elftal, Jong Oranje, maar ook het Nederlands vrouwenelftal, dat komende zomer het WK in Canada gaat spelen. De voetbalbond en de verzekeraar zijn een samenwerking voor vier jaar overeengekomen.

TVM is geen onbekende in de sportsponsoring. De afgelopen veertien jaar, tot afgelopen winter, sponsorde de transportverzekeraar het succesvolle schaatsteam. De veertien jaar daarvoor had TVM een wielerploeg met zijn naam in koers. Deze zomer werd besloten om het sponsorbudget aan te wenden voor het realiseren van veiliger transport over weg en water. Met het partnership met de KNVB kan TVM sport en veilig transport combineren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.