nieuws

DSW zet Twentse zorgverzekeraar op

Schade

Twentenaren kunnen voor het komende jaar kiezen voor een regionale zorgverzekeraar. DSW heeft het initiatief genomen om inTwente Zorgverzekeraar op te zetten. De zorgverzekering biedt dezelfde premie (€ 95) als DSW biedt.

DSW zet Twentse zorgverzekeraar op

inTwente biedt een zorgverzekering ‘zoals deze eigenlijk bedoeld is’. “Wij geloven dat het verzekeren van zorg vanuit een regionale benadering op een simpele en solidaire manier vorm gegeven kan worden”, zegt Aad de Groot, directeur bij DSW en initiatiefnemer van inTwente. “Met inTwente geven we daar concreet invulling aan. We zijn een kleinschalige zorgverzekeraar met een solidaire, nuchtere en eigenzinnige inslag. Onze mentaliteit past bij de Twentse bevolking. Dat blijkt ook uit de eerste reacties, tijdens interviews met mensen op straat.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.