nieuws

Willis werkt samen met 112schade

Schade

Willis gaat een samenwerking aan met 112schade.nl voor particuliere autobezitters. Het platform van Diks Verzekeringen gaat de verhaalactie van niet-gedekte schades van autobezitters uitvoeren om op die manier klanten van Willis beter van dienst te kunnen zijn.

Willis werkt samen met 112schade

Verzekering- en herverzekeringsmakelaar Willis biedt zijn klanten op dit moment de ‘Willis Verhaalservice’. Willis neemt het verhaaltraject uit de handen van de klanten. Voor niet-gedekte schades van autobezitters gaat Willis samenwerken met 112schade.nl Dat platform werd in oktober 2012 opgericht door Diks Verzekeringen. Via 112schade.nl kunnen particulieren met alleen een WA-verzekering materiële en letselschade opgedaan bij een aanrijding zonder schuld kosteloos laten verhalen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.