nieuws

Nh1816 brengt afdeling Letselschade op peil

Schade

Nh1816 Verzekeringen heeft met een uitbreiding van het aantal personeelsleden en het aanstellen van manager Hans Bläcker de afdeling Letselschade van het nodige verse bloed voorzien. De verzekeraar reageert hiermee onder meer op het geschrapt worden uit het Register Letselschade.

Nh1816 brengt afdeling Letselschade op peil

De Letselschaderaad naam die maatregel afgelopen zomer, omdat Nh1816 niet voldeed aan de vereiste criteria. Hans de Waard, manager van het verzekeringsbedrijf van Nh1816, gaf destijds al toe dat de verzekeraar onvoldoende bracht voor een registratie en verwees ook naar het te kleine personeelsbestand. “Wij zijn een sterk groeiend bedrijf, dat behoorlijk meer letselschades binnen krijgt. Het is moeilijk om daar goed geschoold personeel voor te vinden.”

Manager
Dat is Nh1816 intussen blijkbaar wel gelukt. Hans Bläcker is sinds september aangesteld als manager van het team letselschadebehandelaars, een aanstelling die afgelopen zomer al in de maak was. Bläcker komt over van Turien & Co Assuradeuren. Daarnaast heeft de schadeverzekeraar het aantal behandelaars uitgebreid van twaalf naar zestien. De verzekeraar licht de aanstellingen als volgt toe: “Nh1816 Verzekeringen heeft er vertrouwen in dat de personele versterking en de benodigde procesverbeteringen de kwaliteitsperceptie bij alle betrokken partijen zal verhogen. Met het uitgebreide team Letselschade verwacht Nh1816 Verzekeringen op termijn weer te voldoen aan de verwachtingen die er bestaan van de marktleider voor particuliere verzekeringen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.