nieuws

Achmea kiest vier expertisepartijen voor komende drie jaar

Schade

Expertisebureaus Brave Experts, CED, Dekra en Vidi zijn door Achmea uitgekozen om de komende drie jaar de expertisewerkzaamheden te verrichten voor de verzekeraar. Het gaat om de segmenten brand, transport en aansprakelijkheid op de particuliere en zakelijke markt.

Achmea kiest vier expertisepartijen voor komende drie jaar

De expertisebureaus waren al ingeschakeld voor deze segmenten en zullen de activiteiten voortzetten. Het vijfde bureau dat was ingeschakeld, Crawford & Company, is afgevallen nadat een aantal experts daar vertrok. Volgens Schade Magazine zouden de werkzaamheden voor de expertisebureaus ongeveer 20.000 schades per jaar betreffen, maar Achmea gaat niet in op cijfers. Per Vroom, afdelingsmanager Expertise bij Achmea: “Het gaat hoofdzakelijk om brand- en expertiseschades. We geven geen cijfers over het aantal expertises.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.