nieuws

SOS verzorgt voortaan pechhulp voor Bovemij

Schade

Bovemij Financiële Diensten en alarmcentrale SOS International hebben sinds 1 januari de krachten gebundeld in een strategische samenwerking. De alarmcentrale is voortaan 24/7 het aanspreekpunt voor Bovag-klanten die met pech aan hun auto zijn gestrand. Zij krijgen dan hulp van de aangesloten Bovag-autobedrijven, die door de alarmcentrale op pad worden gestuurd.

SOS verzorgt voortaan pechhulp voor Bovemij

Rob Polman, directeur Bovemij Financiële Diensten, is blij met de samenwerking met SOS International: “Hun pechhulp past naadloos in ons Bovag-pakket en vormt een uitstekende service voor de automobilist.”  Volgens Ivo van Dijk, algemeen directeur van SOS International, is Bovemij een mooie nieuwe klant in de portefeuille van zijn organisatie: “Gezien alle ontwikkelingen op de markt voor automobilistenhulpverlening is het voor Bovemij en SOS International geweldig de krachten te kunnen bundelen, samen de uitdaging aan te gaan en zoveel mogelijk automobilisten te voorzien van snelle en doeltreffende hulpverlening."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.