nieuws

Onderzoek naar procedure tegen en bloc premieverhoging AOV

Schade

Verzekeringsadvocaat Robin van Beem onderzoekt met TROS Radar de mogelijkheid van een procedure tegen en bloc premieverhogingen bij arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zzp’ers en kleine zelfstandigen. Het televisieprogramma nam gisteren de vaak forse premiestijgingen voor zelfstandigen onder de loep.

Onderzoek naar procedure tegen en bloc premieverhoging AOV

De afgelopen periode zijn volgens TROS Radar veel kleine zelfstandigen geconfronteerd met ‘en bloc’ premieverhogingen.
In brieven die zzp’ers / kleine zelfstandigen hierover krijgen, stonden vaak redenen als ‘veranderende marktomstandigheden’ of ‘meer moeten uitkeren in uw beroepsgroep’. Volgens het programma kunnen de tussentijdse verhogingen oplopen tot wel 25%. Verzekerden die hier recent mee zijn geconfronteerd kunnen op de site van TROS Radar een formulier invullen. Op basis daarvan maakt Van Beem een inventarisatie en inschatting van de haalbaarheid van een collectieve procedure. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.