nieuws

Imagoverzekering succes bij Axa

Schade

Een verzekering die beschermt tegen imagoschade op internet. In België en Frankrijk loopt het storm en zijn al veel polissen afgesloten. Dat meldde Axa donderdag. Volgens de Belgische tak van het verzekeringsconcern is het “een gigantisch succes”.

Imagoverzekering succes bij Axa

Het gaat om een extra optie binnen de ongevallenverzekering voor particulieren, aldus een woordvoerder donderdag. “Beledigingen of andere schadelijke boodschappen helemaal van internet halen, dat lukt niet. Maar we werken wel samen met bedrijven die ervoor zorgen dat die gegevens bij zoekopdrachten automatisch achterin belanden, zodat niemand ze nog leest.”‘ De premie is ongeveer 10 euro per maand.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.