nieuws

Hillebrand weg bij VGZ

Schade

Zorgverzekeraar VGZ moet noodgedwongen afscheid nemen van bestuursvoorzitter Rob Hillebrand. Hij heeft besloten om zijn functie wegens gezondheidsredenen per 1 juli neer te leggen. De coöperatie is al op zoek naar een opvolger.

Hillebrand weg bij VGZ

Hillebrand is pas sinds september 2013 voorzitter van de raad van bestuur (rvb) bij VGZ. Hij volgde in die functie Martin Duvivier op. Van 2006 tot 2013 vervulde Hillebrand de rol van vice-voorzitter. Voor zijn tijd bij VGZ werkte de gepassioneerde golfer 25 jaar lang in diverse functies bij Delta Lloyd.
Rudy van der Meer, voorzitter van de raad van commissarissen bij VGZ, roemt Hillebrand voor zijn bijdragen aan de strategie van VGZ, de invoering van een ICT en een kwaliteits- en efficiencyprogramma en de ontvlechting van de niet zorggerelateerde verzekeringen van Univé.   

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.