nieuws

Goudse stopt met individuele WIA-aanvullingspolis

Schade

De Goudse stopt op 1 februari met de verkoop van de WIA-aanvullingsverzekering Individueel. "De reden hiervoor is de sterk teruggelopen vraag", zo schrijft de maatschappij aan het intermediair.

Goudse stopt met individuele WIA-aanvullingspolis

Vanaf 1 februari kunnen geen offertes meer worden aangevraagd; lopende offertes blijven geldig tot de aangegeven geldigheidsdatum. Bestaande WIA-aanvullingspolissen blijven ongewijzigd doorlopen, met uitzondering van de eindleeftijd: die gaat medio maart voor alle verzekerden naar 67 jaar. De eindleeftijd sluit daarmee aan op de gewijzigde AOW-gerechtigde leeftijd.
De Goudse introduceerde de verzekering in 2008. Het is een sommenverzekering waarbij het te verzekeren bedrag varieert tussen € 115 en € 2.500 per maand. De te verzekeren aanvulling is maximaal 40% van het inkomen. De polis keert uit wanneer een verzekerde aanspraak kan maken op een wettelijke uitkering op grond van de WGA of IVA.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.