nieuws

Delta Lloyd in verzuimoffertetool Turien & Co

Schade

Serviceprovider Turien en Co heeft haar verzuimoffertetool uitgebreid met verzekeraar Delta Lloyd. Adviseurs kunnen voortaan bij verzuim de premies en voorwaarden vergelijken van 7 verzekeraars: Aegon, Avéro Achmea, Bovemij, De Goudse, Generali en Nationale-Nederlanden en nu dus ook Delta Lloyd.

Delta Lloyd in verzuimoffertetool Turien & Co

Met de offertetool kunnen adviseurs in één oogopslag meerdere offertes vergelijken.Ook is het mogelijk om offertes online te wijzigen of direct om te zetten in een polisaanvraag. Het intermediair heeft bovendien de keuze om inclusief of exclusief provisie te offreren. 
 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.