nieuws

Centramed kent vliegende start van 2014

Schade

Centramed heeft 9 nieuwe zorginstellingen aan zich weten te binden. Ook de overige 71 leden blijven in 2014 aangesloten bij de onderlinge medische aansprakelijkheidsverzekeraar. Om de bestaande en nieuwe leden optimaal van dienst te kunnen zijn, introduceert Centramed dit jaar een nieuw schadesysteem (RiskConsole) waarin leden schades kunnen melden, inzien en behandelen.

Centramed kent vliegende start van 2014

Vier ziekenhuisinstellingen (St. Antonius Ziekenhuis, Haga Ziekenhuis, Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en Zorggroep Leveste Middenveld), vier GGz-instellingen (Reinier van Arkel Groep, GGz Oost Brabant, Rivierduinen, en GGz Eindhoven en De Kempen) en een instelling voor gehandicaptenzorg (IPSE de Bruggen) hebben de overstap naar Centramed gemaakt. Dit jaar bestaat Centramed 20 jaar. Het lustrum zal in het najaar worden gevierd met leden en stakeholders.
 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.