nieuws

Movir schaft standaardkeuring 50-min af

Schade

Movir laat per direct de standaardkeuring voor (kandidaat-)verzekerden jonger dan 50 jaar vervallen wanneer zij een verzekering aanvragen of willen verhogen. De standaardkeuring blijft wel bestaan als de aanvrager 50 jaar of ouder is en/of een dagbedrag van €145,- of hoger kiest.

Movir schaft standaardkeuring 50-min af

De arbeidsongeschiktheidsverzekeraar past de regeling omtrent de standaardkeuring alleen aan voor ‘schone’ gezondheidsverklaringen. “Als de ingevulde gezondheidsverklaring hier aanleiding toe geeft, kan Movir besluiten om alsnog een keuring te laten uitvoeren.” Het aanpassen van de regeling moet volgens de arbeidsongeschiktheidverzekeraar een korter en efficiënter acceptatieproces opleveren.
Tegelijkertijd laat Movir weten dat de tarieven per 1 januari 2014 niet omhoog gaan.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.