nieuws

Van Emmerik weg bij CED

Schade

Mike van Emmerik vertrekt per 1 september als bestuurslid bij CED Holding. Voor hem wordt geen vervanger aangetrokken: de raad van bestuur bestaat voortaan uit twee mensen: CEO Hans Coffeng en CFO Wim van der Helm.

Van Emmerik weg bij CED

Van Emmerik heeft de herstructurering van de Nederlandse tak van het claimsmanagement- en expertisebedrijf geleid. Die is in juli afgerond met de vorming van de drie bedrijfsonderdelen CED Expertise, EMN Expertise en Customer Contact & Claims management. "De herstructurering leidt tot een vereenvoudiging in de aansturing van CED en vergroot de slagvaardigheid en innovatiekracht van het bedrijf", aldus CED. Van Emmerik heeft vier jaar deel uitgemaakt van de raad van bestuur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.