nieuws

Meer beroepsgroepen in ZZP Kameleonpolis

Schade

De ZZP Kameleonpolis, via Voogd & Voogd verkrijgbaar, is nu ook beschikbaar voor zzp’ers werkzaam in de bouw en in de sector uiterlijke verzorging. Het product van risicodrager Markel werd een jaar geleden geïntroduceerd voor organisatieadviseurs en aanverwante beroepen.

Meer beroepsgroepen in ZZP Kameleonpolis

De ZZP Kameleonpolis is een aansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekering, speciaal voor zzp’ers. In het product zijn vijf verzekeringen geïntegreerd. De verschillende dekkingen zijn op elkaar afgestemd en dekkingen die voor een zzp’er niet relevant zijn, zoals arbeidsrecht en werkgeversaansprakelijkheid, zijn uit de polis gehaald. De vijf deelgebieden zijn Bedrijfsaansprakelijkheid (AVB); Beroepsaansprakelijkheid (BAV); Bestuurdersaansprakelijkheid (ABC); Rechtsbijstand passief en Rechtsbijstand actief. Belangenvereniging PZO (Platform Zelfstandige Ondernemers) biedt leden korting op de polis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.