nieuws

Kloos vertrekt bij ASR

Schade

Directeur Volmachten Rik Kloos verlaat ASR per 1 september. Zijn vertrek heeft direct te maken met het besluit om de operationele verantwoordelijkheid voor het volmachtbedrijf onder te brengen bij de directie Schade.

Kloos vertrekt bij ASR

Kloos heeft twintig jaar bij het concern en zijn voorgangers gewerkt. In 1993 begon hij als directielid bij Interlloyd en vanaf 1999 stond hij aan het roer van het volmachtbedrijf van ASR en rechtsvoorganger Amev.
Na het vertrek van Kloos is Richard van Kralingen verantwoordelijk voor de relatie met de volmachtkantoren. Hij wordt aangestuurd door directeur Intermediaire Distributie Particuliere Markt Tom van der Geer, die onlangs overkwam van Cardif.
 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.