nieuws

Voogd rolt zorgverzekering uit met Aevitae

Schade

Voogd & Voogd Verzekeringen gaat de eerder aangekondigde zorgpropositie uitrollen met Aevitae. Door deze krachtenbundeling kunnen de 2.200 bemiddelaars die bij Voogd zijn aangesloten vanaf september via de serviceprovider uit Middelharnis een keuze maken uit diverse aanbieders van zorgverzekeringen.

Voogd rolt zorgverzekering uit met Aevitae

Voogd & Voogd, van oorsprong serviceprovider voor schadeverzekeringen, maakte begin mei in AM al bekend in zorg- en complexe producten te zullen stappen. Het verbreden van de dienstverlening past in de toekomstvisie van Voogd & Voogd. Hierin ligt de toekomst van het intermediair in het creëren van totaalrelaties en het op één plaats in de keten beheren en ontsluiten van administraties. Om daarin een leidende rol te kunnen spelen, breidt de serviceprovider dit jaar de Digitale Adviseur uit met zorg- en complexe producten. De ‘One-stop-shopping’ voor schade- én zorgverzekeringen is nu dus al een feit. Aevitae (goed voor 300.000 zorgverzekerden) zal in samenwerking met Voogd & Voogd een range exclusieve maatwerkproducten ontwikkelen. Om bemiddelaars te informeren over de nieuwe zorgpropositie worden er in het najaar door Voogd & Voogd een aantal businessdagen georganiseerd op diverse locaties in het land.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.