nieuws

Verhoging autopremies Avéro Achmea

Schade

Als gevolg van een stijging van de gemiddelde schadebedragen past Avéro Achmea per 1 september de basispremies voor de autoverzekeringen aan en worden enkele voorwaarden aangepast. De wijzigingen hebben betrekking op Goed op Weg, Auto Xcellent, Klassieker, Vracht- en bestelautoverzekeringen.

Verhoging autopremies Avéro Achmea

Op de Klassieker verzekering wordt de premiebepalende factor ‘leeftijd auto’ aangepast. Voor de categorie 15 t/m 24 jaar geldt vanaf 1 september een acceptatiestop. Bij de categorie 25 t/m 29 jaar gaat het eigen risico op nieuwe verzekeringen omhoog van 135 naar 500 euro.
De basispremies van de Goed op Weg autoverzekering worden verhoogd met 5%. Deze verhoging is van toepassing op de WA-, beperkt casco en volledig casco premies. De basispremie voor Auto Xcellent stijgt eveneens: WA met 7%, beperkt en volledig casco met 3%. De basispremies van Bestel Xcellent en Bestelauto treft eenzelfde lot: de premie van de WA dekking stijgt met 7%, de beperkt en volledig casco premies met 3%. Hier wordt ook no-claimbeschermer afgeschaft voor nieuwe verzekeringen. Tot slot gaat bij een WA schade op de rubriek Vrachtauto het eigen risico met 250 euro per gebeurtenis omhoog.
 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.