nieuws

Productvergelijker voor ambtenarencollectief IZA en Zilveren Kruis

Schade

De nieuwe website GezondSamenPolis.nl vergelijkt online de collectieve zorgverzekeringen die de verzekeraars IZA en Zilveren Kruis aanbieden aan (oud-) werknemers van gemeenten, provincies en waterschappen. De website is een gezamenlijk initiatief van de VNG, IPO en de Unie van Waterschappen.

Productvergelijker voor ambtenarencollectief IZA en Zilveren Kruis

Deze partijen hebben in 2012 een driejarig contract afgesloten met IZA en Zilveren Kruis. Hierdoor kregen ambtenaren voor het eerst de mogelijkheid om uit meerdere zorgverzekeraars te kiezen. Decennia lang was de ambtenaar voor zijn collectiviteit enkel aangewezen op IZA. Op de nieuwe website wordt in een overzicht het verschil in premie en dekkingen weergegeven tussen de vier pakketten van IZA en Zilveren Kruis. De vermelde premies zijn inclusief de collectiviteitskorting. In het overzicht van aanvullende verzekeringspakketten staan alleen de belangrijkste dekkingen, het is geen volledig overzicht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.