nieuws

Klik & Go populairst op Independer

Schade

Autoverzekeraar Klik & Go wordt door bezoekers van Independer.nl het meest gewaardeerd. De verzekeraar (risicodrager ASR) lost daarmee Allsecur af dat vorig jaar nog het populairst was. Verzekeruzelf.nl staat derde in de top 10 van autopolisaanbieders op de vergelijkingssite.

Klik & Go populairst op Independer

In de top 10 staan maar drie verzekeraars (Klik & Go, Bruns ten Brink en Klaverblad)  die primair via tussenpersonen verkopen. De overige aanbieders zijn direct writers. Jaarlijks maken consumenten 3,6 mln vergelijkingen voor een autoverzekering op de site van Achmea-dochter Independer. Op de vergelijkingssite kunnen bezoekers ruim 120 autoverzekeringen vergelijken op prijs, kwaliteit en dienstverlening. Ruim 100.000 mensen sluiten hun autoverzekering daarna direct online af.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.