nieuws

Klap verzekerde Koningsvaart

Schade

De Amsterdamse assurantiemakelaar Klap kan weer een geslaagd, groot en bijzonder evenement toevoegen aan de lijst van door hen verzekerde prestigieuze evenementen op het water: de Koningsvaart op 30 april.

Klap verzekerde Koningsvaart

 
Andere grote evenementen op het water die door Klap zijn voorzien van een evenementendekking zijn Sail Royal Greenwich in Londen tijdens de Olympische Spelen, Amsterdam Gay Pride 2012 met de bekende CanalParade en de Hiswa te Water. De Koningsvaart op het Amsterdamse IJ vormt een voorlopig koninklijk sluitstuk van de lijst met prestigieuze evenementen op het water. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.