nieuws

Zakelijk schadepakket NN ook via Aplaza

Schade

Na de particuliere schadeproducten heeft Nationale-Nederlanden nu ook zakelijke schadeproducten via Aplaza ontsloten. Het ZekerheidsCombinatie Bedrijvenpakket (ZCB) van NN bevat 19 verzekeringsonderdelen en is beschikbaar voor intermediairs die werken met ANVA, Assistent of Dias van UNIT4. Op dit moment zijn de functies offerte en aanvraag operationeel, de mutatiefunctie volgt later dit jaar.

Zakelijk schadepakket NN ook via Aplaza

NN is de eerste verzekeraar die een zakelijk schadepakket via Aplaza aanbiedt. Aplaza zorgt voor een geautomatiseerde uitwisseling van gegevens tussen Dias, ANVA en Assistent en het extranet van NN. Binnen enkele maanden is dit ook mogelijk vanuit Assu van AI Automatisering.
NN heeft naast het Zekerheidspakket Particulieren met 13 particuliere schadeproducten en het ZekerheidsCombinatie Bedrijvenpakket ook 12 leven- en inkomensproducten ontsloten via Aplaza.
 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.