nieuws

Privaat verzekeren Ziektewet populair

Schade

Het recent opgerichte VSZ Assuradeuren kan de vraag naar offertes voor het privaat verzekeren van de Ziektewet nauwelijks aan. Vanaf dit jaar is de werkgever direct verantwoordelijk voor de kosten van de Ziektewet.

Privaat verzekeren Ziektewet populair

Met de introductie van de Wet BeZaVA (modernisering Ziektewet) betaalt een werkgever meer premie als ex-werknemers langer in de Ziektewet zitten. Maudie Derks, directeur van VSZ Assuradeuren: “Het aantal offerte aanvragen heeft onze stoutste dromen overtroffen. Dagelijks krijgen wij van intermediairs verzoeken binnen. Het is goed dat privaat verzekeren van de Ziektewet steeds populairder aan het worden is. Het is de  beste oplossing voor werknemers en werkgevers.”
VSZ neemt daarbij het uitbetalen en re-integreren van de ex- werknemer over van het UWV. Het bedrijf werkt daarbij onder meer samen met Acture, de grootste private uitvoerder van de Ziektewet in Nederland.
 
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.