nieuws

NVGA zoekt passend en uitlegbaar verrichtingentarief

Schade

Voorzitter Michael de Nijs heeft de NVGA-leden opgeroepen het waardegerelateerde beloningsmodel van de NVGA als uitgangspunt te hanteren en geen grote afwijkingen in het model aan te brengen tijdens de onderhandelingen over de volmachtbeloning met de individuele volmachtgevers.

NVGA zoekt passend en uitlegbaar verrichtingentarief

 “Het model kan daarmee groeien naar een zo gewenste marktstandaard”, aldus De Nijs tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de NVGA, waar het lopende dossier volmachtbeloning het belangrijkste onderwerp van gesprek was. Om ook een goed model voor een verrichtingentarief in de markt te brengen, doet KPMG momenteel in opdracht van de NVGA onderzoek naar een verrichtingentarief dat “passend is en uitlegbaar aan verzekerden”. De uitkomsten van dit onderzoek worden in juni verwacht.

Op de foto het (herbenoemde) bestuur van de NVGA (v.l.n.r. Michael de Nijs, Marcel van Loon, Arie van den Berg, Patrick Heuts, Rien Goes en Ron Krisman).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.