nieuws

Goed Geregeld Pakket Reaal op mp4all

Schade

Met ingang van 22 april kunnen de verzekeringen uit het nieuwe Reaal Goed Geregeld Pakket worden aangevraagd en geoffreerd op mp4all, het transactieplatform van Meetingpoint . Het gaat hier in eerste instantie om de woonhuis-, inboedel-, aansprakelijkheids-, auto-, ongevallen-, rechtsbijstand-, reis- en verkeersrechtsbijstandverzekering.

Goed Geregeld Pakket Reaal op mp4all

In de loop van dit jaar worden nog meer producten toegevoegd in mp4all, zoals de motor-, bromfiets-, caravan- en oldtimerverzekering. Aanvragen voor deze verzekeringen lopen via MijnReaal.
Reinier van der Heijden, algemeen directeur van Meetingpoint is blij dat de nieuwe producten van Reaal weer op mp4all kunnen worden aangeboden:  “Meetingpoint heeft zich ten doel gesteld het complete aanbod op het gebied van schade particulier van de aangesloten verzekeraars in 2013 op mp4all beschikbaar te hebben. Dit is weer een mooie stap in de goede richting.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.