nieuws

Fusie tussen letselschadekantoren

Schade

De bedrijfsactiviteiten van Ridder Letselschade uit Zeewolde worden met terugwerkende kracht per 1 januari 2013 voorgezet door Ridder & Lodewijk Letselschade BV. De handelsnaam Ridder Letselschade blijft ongewijzigd.

Fusie tussen letselschadekantoren

Na ongeveer anderhalf jaar te hebben samengewerkt, hebben oprichters Tjip Ridder en Sjoerd Lodewijk besloten om hun activiteiten nu ook formeel te bundelen.  Het doel van de fusie is een verbreding van de basis, die moet leiden tot expansie op langere termijn. Zo gaat de nieuwe vennootschap zich nadrukkelijk ook richten op het MKB wat betreft regres van loonschade. Via de website www.salaris-terughalen.nl wordt het nieuwe label gestalte gegeven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.