nieuws

Vergnes Expertise breidt dienstverlening uit

Schade

Expertisebureau Vergnes Expertise heeft zijn dienstverlening uitgebreid. Het bureau behandelt nu voortaan ook claims die zijn gemeld op Construction All Risk (CAR) en Aansprakelijkheidsverzekeringen Bedrijven (AVB). Vergnes onderzoekt de toedracht, oorzaak en omvang van de claim en kan desgewenst het hele proces coördineren.

Vergnes Expertise breidt dienstverlening uit

Het multidisciplinaire Vergnes Expertise BV bestaat deze maand precies een jaar en is gevestigd in Leek en Deventer. Het bedrijf (7 werknemers) is opgericht door bouwkundig ingenieur en registerexpert Richard Vergnes, voormalig senior expert bij Lengkeek Expertises. Hij besloot vorig jaar zijn eigen weg te gaan.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.