nieuws

Nieuwe watersportverzekering Unigarant en ANWB

Schade

Unigarant en de ANWB hebben een watersportverzekering geïntroduceerd voor verzekerden die hun vertier dicht bij huis zoeken. De verzekering biedt een basisdekking en een luxere variant. Hierdoor kan het intermediair volgens de schadeverzekeraar uit Hoogeveen een bredere doelgroep bedienen.

Uit onderzoek blijkt volgens Unigarant dat veel verzekerden hun boot uitsluitend gebruiken binnen Nederland of op de kustwateren. Bij het vaargebied is het daarom nu ook mogelijk om te kiezen voor de vaargebieden Nederland Basis of Nederland uitgebreid. Bij de oude watersportverzekering viel Nederland in het vaargebied Europese Binnenwateren. Met de nieuwe verzekering zijn booteigenaren  5 jaar verzekerd van de juiste waarde op hun polis met de nieuwe taxatieregeling. Schadevrij vaargedrag wordt snel beloond, zodat de verzekerde na 4 jaar al op een no-claimkorting van 40% kan zitten. Voor boten met een verzekerde waarde tot € 50.000 geldt  geen eigen risico.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.