nieuws

Nh1816 krijgt prijs van reddingsbrigade

Schade

De goede-doelenstichting van Nh1816 Verzekeringen heeft de Gouden Wimpel van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij gewonnen. De verzekeraar uit Oudkarspel krijgt de waarderingsprijs voor haar jarenlange inzet voor de KNRM.

Nh1816 krijgt prijs van reddingsbrigade

Stichting Noordhollandsche van 1816 doneerde in 2008 € 1,5 mln aan de Reddingmaatschappij, bestemd voor de ontwikkeling van een nieuwe reddingsbootklasse. Toen dat bedrag recent onvoldoende bleek verhoogde de stichting de bijdrage nog met een grote schenking. Behalve Nh1816 Verzekeringen waren ook bedrijven en particulieren als Boskalis, Frits Wester, Herman den Blijker en Grand Hotel Huis ter Duin voor de prijs genomineerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.