nieuws

Duran van Zwitserleven naar ElipsLife

Schade

Stefan Duran is benoemd tot hoofd van de zakelijke Benelux-activiteiten van de Liechtensteinse verzekeraar ElipsLife. Hij volgt Jan van Boxtel op, die het bedrijf eind vorig jaar heeft verlaten. Duran was tot eind december directeur Verkoop mkb bij Zwitserleven.

Duran van Zwitserleven naar ElipsLife

Duran wordt ook verantwoordelijk voor de activiteiten op de Nederlandse Antillen. Hij moet een verdere groei van het bedrijf bewerkstellingen. “De nadruk zal eerst liggen op het uitbouwen van de activiteiten in Nederland, later volgen ook België, Luxemburg en de Nederlandse Antillen.”
ElipsLife is voor 100% eigendom van Swiss Re en richt zich op collectieve levensverzekeringen en aov’s voor pensioenfondsen, werkgevers en speciale doelgroepen. Het bedrijf is onder meer risicodrager van een collectief aov-product van de Noordeloos Groep. Andere kernmarkten van ElipsLife zijn Liechtenstein, Zwitserland en Ierland.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.