nieuws

Voogd & Voogd zorgpolis in de lift

Schade

De ZorgVoordeelPolis waarmee Voogd & Voogd zich dit jaar voor het eerst op de zorgverzekeringsmarkt begeeft, lijkt een succes te worden. Volgens de serviceprovider zijn er door de bij hen aangesloten adviseurs inmiddels al ‘duizenden’ nieuwe zorgverzekeringen afgesloten door één van de aangesloten adviseurs.

Voogd & Voogd zorgpolis in de lift

Dagelijks groeit het aantal nieuwe polissen nog steeds. "Het bewijs dat de consument wel degelijk behoefte heeft aan advies bij het afsluiten van een zorgverzekering. Uit alle zorgaanbiedingen kiest de consument toch voor het aanbod van zijn adviseur", zegt Voogd & Voogd in een reactie.
De ZorgVoordeelPolis is samen met Aevitae in de markt gezet. In de vergelijkingsmodule van Voogd & Voogd is naast dit huismerkproduct ook een breed assortiment producten van andere zorgverzekeraars opgenomen die door de aangesloten adviseurs geadviseerd kunnen worden. Om de vergelijking zo breed mogelijk te maken worden ook zorgverzekeringen van grote zorgverzekeraars ter vergelijking meegenomen en gepresenteerd in de module.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.