nieuws

Vacansoleil start samenwerking met Allianz Global Assistance

Schade

Vacansoleil Camping Holidays is een samenwerking gestart met reisverzekeraar en hulpverlener Allianz Global Assistance. Speciaal voor Vacansoleil is pakket reisverzekeringen gemaakt, passend bij de doelgroep.

Vacansoleil start samenwerking met Allianz Global Assistance

Vakantiegangers die een caravan of tent boeken op een van de 430 Vacansoleil campings in Europa, kunnen daarbij kiezen uit drie verzekeringsopties. In het reis- en annuleringsverzekering Basis-pakket is men verzekerd voor SOS-hulpverlening, reisbagage, medische kosten en annulering. Het reis- en annuleringsverzekering Optimaal-pakket bevat daarnaast ook nog pechhulp en schadedekking aan de inventaris van het vakantieverblijf tot € 2.500 per gebeurtenis en 10% eigen risico. Als laatste kunnen klanten een losse annuleringsverzekering afsluiten. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.