nieuws

Zorgpremie De Amersfoortse € 95,59 (restitutie) per maand

Schade

De Amersfoortse verlaagt de basispremie voor 2014 met ruim 7 % tot € 95,59 per maand, voor een restitutiepolis zonder vrijwillig eigen risico. In de premie voor de basisverzekering heeft de verzekeraar al een vaste collectiviteitskorting voor iedereen verwerkt van 8%.

Zorgpremie De Amersfoortse € 95,59 (restitutie) per maand

De zorgverzekeraar biedt haar verzekerden met de restitutiepolis 100% keuzevrijheid, of het nu gaat om de keuze voor een huisarts, een apotheek, fysiotherapeut of ziekenhuis. Er is geen medische acceptatie voor de basisverzekering en de aanvullende pakketten. Alleen bij mondzorg wordt vooraf een aantal vragen gesteld. De Amersfoortse richt zich op (maatwerk) ondernemerscollectiviteiten. Particulieren die zich aanmelden ontvangen de vaste collectiviteitkorting van 8%. In dat geval gaat de aanmelding via een tussenpersoon collectiviteit. Premies voor de aanvullende producten zijn via de assurantieadviseur op te vragen en worden niet online getoond.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.